Nieuws. Lekker struinenĀ en overnachten in het Maasheggen UNESCO gebied

Zaterdag 26 maart 2022

Lekker struinen en overnachten in het Maasheggen UNESCO gebied.

De bijzondere hagen, het vlechten van de doornige struiken als mei- en sleedoorn. Het oude cultuurlandschap De Maasheggen met de Unesco-status is een bezoekje waard. Je kunt er mooi fietsen, wandelen, struinen, vogelen en ook met de kinderen op pad. 

Genieten van vele dier- en plantensoorten. In de gevallen gaten van knotbomen broedt de steenuil, das, bevers, kamsalamander hazen en vogels zoals de braamsluiper, gekraagde roodstaar, winterkoning, goudvinken, geelgorzen en de heggemus kom je hier tegen. Ook vlinders zoals het voelen zich thuis in dit oeroude cultuurlandschap. 

Er zijn veel prachtige plekken in de Maasheggen, en ze zijn ook elk seizoen weer anders.

Dus... neem een gevulde picknickmand mee en ontdek het Maasheggen UNESCO gebied

Genieten van de mooiste zonsopkomst in het Maasheggen Unesco gebied? Boek een van de gastenverblijven of reserveer een plekje op de camping.  De Brembroeken; Een van de meest verborgen geheimen van Brabant!

Beleef De Brembroeken, het adres voor overnachten, vakantie en kamperen in  de Maasheggen | Brembroeken

Camping De Maasvallei

Als je wilt genieten van rust en natuur, 30 meter van de rivier de Maas in het Maasheggengebied, dan ben je bij camping de Maasvallei aan het juiste adres! Jezult de schepen voorbij zien varen en de vogels horen fluiten.

Ontdek de Maasheggen in drie dagen Herberg Thijssen 

Picknicken in een prachtig fruitpark bij fruitpark GroenZ 

Even uitrusten na een flinke fietstocht door het Maasheggen UNESCO gebied. Bij Fruitpark GroenZ kun je heerlik genieten van een hapje en drankje of BBQen in hun prachtige Fruitpark

 

 

Terug naar nieuws

logo
Ben je 18 jaar of ouder?
Jazeker
Nee
nix18