14 oktober 2020

KERSTBORRELPAKKET: Proost op het leven!

Dit jaar geen kerstborrel op het werk? Hoe leuk is het dan om als werkgever alle thuiswerkers te verrassen met een borrelpakket aan huis?
Ook in tijden van corona kan je gewoon met je collega’s het jaar afsluiten, online! Organiseer thuis een leuke en leerzame bierproeverij met lokale bieren. Afspreken via groep-videochats als Skype, Facebook Messenger of meet.google.com.

Wat dacht je van een bierproeverij pakket met 6 lokale speciaal bieren. Gradoen heeft een speciaal proefformulier ontwikkeld, dat je tijdens de proeverijen kunt gebruiken. Proef en discussieer samen over wat je ziet, ruikt en proeft. 

Wil je het borrelpakket helemaal compleet maken met noten, kaasjes of heerlijke worsten van De Kaaswinkel, vraag naar de mogelijkheden.

De pakketten zijn te bestellen tot 1 december 2020 via 06-17773009 of info@gradoen.nl
Prijzen zijn excl BTW. Voor alle pakketten geldt: zolang de voorraad strekt. Ben je enthousiast en kun je niet wachten om jouw thuiswerkende collega’s een hart onder de riem te steken? 
Meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder. 

8 september 2020
MOOIE SAMENWERKING MET BRABANTHOP

HOPPA! Waarom zouden we niet voor lokale, biologische hop gaan?
In Wilbertoord ligt een prachtig Hopveld met meters hoge hopplanten vol met hopbellen. Binnenkort, als de hop gereed is gaat Gradoen met de hop van @brabanthop onze bieren brouwen.

Wil je graag meer weten over het verbouwen van hop.... @brabanthop geeft ontzettende leuke en leerzame rondleidingen. Natuurlijk na afloop een heerlijk biertje

 

logo
Ben je 18 jaar of ouder?
Jazeker
×