Nieuws. De stille krachten achter Gradoen

Donderdag 20 mei 2021

De stille krachten💪 achter Gradoen... Helen en Wendy

 

Helen

Doet vooral waar ze goed in is…. Geld uitgeven!🤑

Geboren in het mooiste durpke aan de Maas, Vierlingsbeek, 200 meter van het prachtige Maasheggen UNESCO gebied. Als kind was ik er elke week wel te vinden aan de maas of in de zandduinen in Groeningen. Sinds 2003 getrouwd met Gerard Kusters. Na mijn studie aan het grafische lyceum in Eindhoven begon ik mijn loopbaan als grafisch ontwerper bij een reclamebureau. Uiteindelijk uit gekomen bij @HuttenNL in Veghel waar ik van mijn passie werk kon maken... lekker bezig zijn met eten en drinken.

Voor Gradoen houd ik me bezig met alle communicatie uitingen. De biertjes moeten natuurlijk bekend worden onder het grote publiek dus… geld uitgeven. Van social media campagnes, flyers, posters, give aways tot het ontwerpen van de etiketten.

Wendy

Geboren in Boxmeer en opgegroeid in Beugen. In Beugen zingt men “Ik ben an de Vilt geboren doar hed m’n wiegske gestaan”. Dat is waar we in Beugen trots op zijn, maar op het Maasheggen UNESCO gebied zijn we niet minder trots. In mijn jeugd heb ik heel wat uren vissend en struinend doorgebracht aan de Maas.

Na mijn studie op de laboratoriumschool ben ik als Laboratory Technician gaan werken bij Intervet op de afdeling Quality Control Biological. Na 13 leuke jaren ben ik mijn horizon gaan verbreden in de voedingsindustrie. Ik ben gaan werken op de Quality Release afdeling van Nutricia in Cuijk/Haps, met in Cuijk vanaf mijn werkplek een mooi uitzicht op de Maas. Bij Nutricia beoordeel ik aan de hand van de productiegegevens en de laboratorium resultaten de producten, die bijdrage aan de gezondheid van zoveel mogelijk mensen, van Nutricia.

Door mijn jaren lange ervaring als Laboratory Technician op het lab en Quality Release Officer bij Nutricia zie ik het als een grote uitdaging om mijn kritische blik op de kwaliteit van de bieren van Gradoen te benutten.

Tevens houd ik me voor Gradoen bezig met de financiële kant van de onderneming. Ik zorg ervoor dat de brouwers niet te veel geld uitgeven 😉, dat de rekeningen op tijd betaald worden en dat de boekhouding op orde is.

Terug naar nieuws

logo
Ben je 18 jaar of ouder?
Jazeker
Nee
nix18

WE ZIJN ER EVEN TUSSENUIT!

Tijd om weer nieuwe inspiratie op te doen.

Van 21 tm 27 mei  wordt er geen pakketten verstuurd.

Bestellen kan gewoon, maar houd er rekening mee dat de pakketten pas weer op 28 mei verzonden zullen worden.

Beer Celebrate GIF by 43 Clicks North

Groeten Gerard