Nieuws. 2020. Een jaar vól plannen

Woensdag 30 december 2020

2020. Een jaar vól plannen. We gingen ons eigen bierlabel op de markt brengen… die plannen werden werkelijkheid. Het ging een fantastisch jaar worden, dat kon niet anders!

Februari. We hadden net onze twee speciaalbieren in de ketels zitten. COVID-19. Wát? De uitbraak van het coronavirus houdt de wereld in z’n greep. De pandemie raakt ons allen, niet alleen vanwege het aantal besmettingen en doden door het virus, maar ook door alle maatregelen om verdere verspreiding te voorkomen. Zorgpersoneel werkt zich een slag in de rondte en horeca ging dicht. En nu?! Achter de schermen waren we al even bezig met onze marketing; website, etiketten, ‘n ware fotoshoot en nog veel meer. Maar… hoe gaan we onze bieren introduceren als de horeca dicht is?!!

En toch. Leven in de brouwerij! Notabene een horecaondernemer wilde ons helpen met het introduceren van onze twee speciaalbieren. En dat op Koningsnacht! Wauw. Wat een succes en wat hebben we geweldige reacties mogen ontvangen. Dankjewel @pubesser voor deze kans.

Tja. En toen ging het snel… De Kaaswinkel, topSlijter Sander Graat, De Meerstoel, Het Posthuis, Drank van de Meisjes, Gall & Gall Cuijk, Herberg Thijssen, Perron 22, Het Kantongerecht, De Generaal, PlusMarkt Verbeeten Riche Boxmeer, De Bock, Landgoed Barendonck, Brabanthop, Fruitpark GroenZ, 't Drummerke, Mister Hop, Hellobier, .. Dank jullie wel voor het vertrouwen!

En als laatste, natuurlijk, de állerbelangrijksten… onze bierliefhebbers! Levensgenieters. Dankjewel, dankjewel, dankjewel. Voor jullie vertrouwen, de feedback maar vooral de prachtige proostmomenten. We gaan er samen weer een fantastisch nieuwe bierjaar van maken. Begin februari komt er een nieuw biertje aan… én nog veel meer lekkers 😉 Voor nu: PROOST! Op jullie!

Terug naar nieuws

logo
Ben je 18 jaar of ouder?
Jazeker
Nee
nix18