Nieuws. Gradoen organiseert Beer & Bites festival

Donderdag 20 juni 2024

Beer & Bites festival is Back! Na jaren van afwezigheid hebben Pub Esser, Gradoen, De Bierburgemeester en De Weijer de koppen bij elkaar gestoken! Een knusse en gezellig festival wat in het teken staat van lekkere speciaal bieren, Martijn ten Brinke voorziet je in de grote honger of snelle trek. Geen Beerlover? Geen probleem! Er zijn cocktails, wijnen en fris in overvloed.

Bestel hier je tickets

Lokale bands en sing & songwriters betreden het podium, Je danst, je speelt spelletjes, lekker chillen en proosten met je vrienden… dat is Beer & Bites festival in Boxmeer

Beer & Bites festival is vrijdag en zaterdag alleen toegankelijk voor 18 jaar en ouder. Zondag is er familiedag dan maken we het terrein extra gezinsvriendelijk. Er worden meer activiteiten voor de kleintjes onder ons ingevlogen Terwijl jij ontspannen van je drankje geniet, vermaken de kleintjes zich met tal van activiteiten. Voor alle dagen heb je een geldig entreebewijs nodig om binnen te komen. Deze zijn te koop via onze website.

Het Beer & Bites festival is makkelijk te bereiken met de fiets, openbaar vervoer en auto. Vanaf het station Boxmeer is het ongeveer 10 minuutjes lopen.

Terug naar nieuws

logo
Ben je 18 jaar of ouder?
Jazeker
Nee
nix18